Shenjëtorë dhe mëkatarë: Një tefro-kronologji për ndryshimin e peizazhit të antikitetit të vonë në Epir nga historia shpërthyese e Liparit, ishujt Aeolian

Bescoby, David, Barclay, Jenni and Andrews, Julian (2011) Shenjëtorë dhe mëkatarë: Një tefro-kronologji për ndryshimin e peizazhit të antikitetit të vonë në Epir nga historia shpërthyese e Liparit, ishujt Aeolian. In: Butrinti në shekuj. Instituti Arkeologjik, Tiranë, pp. 107-117. ISBN 979-9928-147-01-1

Full text not available from this repository. (Request a copy)
Item Type: Book Section
Faculty \ School: Faculty of Science > School of Environmental Sciences
UEA Research Groups: Faculty of Science > Research Groups > Geosciences
Faculty of Science > Research Groups > Volcanoes@UEA (former - to 2018)
Faculty of Science > Research Groups > Geosciences and Natural Hazards (former - to 2017)
Depositing User: Katherine Humphries
Date Deposited: 11 Mar 2013 13:31
Last Modified: 18 Jul 2021 23:35
URI: https://ueaeprints.uea.ac.uk/id/eprint/41916
DOI:

Actions (login required)

View Item View Item